Pauli Eijssen

Pauli Eijssen

“Ik doe iets goed, of ik doe het niet”

Geen half werk voor Pauli Eijssen. Deze actieveling hecht veel waarde aan een no-nonsense mentaliteit, komt snel to the point en staat stevig in haar schoenen: de juiste eigenschappen voor een gedreven Finance Manager. “Ik houd ervan om zaken te initiëren en te regelen. Dit trek ik dan ook vaak naar me toe.”

Binnen haar werk is Pauli in staat om de vertaalslag te maken tussen de verschillende disciplines commercie, legal en finance. Ze verbindt zowel kennis als mensen met elkaar, is analytisch sterk én beschikt over een goede dosis inlevingsvermogen. Eerlijk en open als ze is, doet ze wat ze zegt en werkt ze graag voor een organisatie waar mensen op een open en professionele wijze met elkaar omgaan.

Naast de passie voor haar werk, zijn familie en vrienden belangrijk voor Pauli. “Ik ben erg attent in het onderhouden van deze contacten. Daarnaast krijg ik energie van het opdoen van nieuwe indrukken. Reizen, moderne kunst en architectuur geven mij frisse energie. Ook sport ik graag en ben ik graag buiten.”

De kracht van Pauli zit hem in haar helicopterview, waarin ze juridische, fiscale en financiële elementen tegelijkertijd meeneemt. Haar ervaring met deze gebieden is zeer toereikend, evenals haar overtuiging en enthousiasme. Dit stelt haar in staat om deze elementen met elkaar te verbinden. Om zaken écht voor elkaar te krijgen.

Ik ben gewoon blij dat ik van dat gedoe af ben