Anita Maas

Anita Maas

“Ik ben een avontuurlijke duizendpoot”

Duiken, bootcampen, verre reizen maken… Het kan Anita Maas niet avontuurlijk genoeg zijn. Betrokken bij haar omgeving als ze is, heeft ze gedurende vier jaar een bestuursfunctie bij FC Den Bosch bekleed. Hier hield ze zich bezig met de portefeuille Commercie, Marketing & Communicatie. Ook Oeteldonk draagt ze als Bossche zijnde een warm hart toe. “Ik speel saxofoon bij een carnavalsclub en zet me sinds 12 jaar in voor het Ministerie van Jeugdzaken van de Oeteldonksche Club. Het woord ‘saai’ komt in mijn vocabulaire niet voor!”
Haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze mensen aan elkaar verbindt of kan bijdragen aan een betere communicatie. Ze mixt het zakendoen dan ook graag met plezier en hecht niet alleen waarde aan kennis, maar ook aan emotie. “Als vermogensbegeleider sta ik dicht bij mijn klanten om een duurzame en warme vertrouwensband met hen op te bouwen. Zakelijke- en privébelangen zijn bij mijn opdrachtgevers immers vaak in elkaar verweven.”
Waar Anita haar inspiratie voor creatieve oplossingen vandaan haalt? Door op avontuur te gaan! “Door verre reizen en ontdekkingstochten te maken raak ik geïnspireerd. Soms moet je – letterlijk en figuurlijk – buiten de gebaande paden durven treden.”
Anita’s kracht ligt in haar brede algemene kennis en haar helicopterview. Ze knoopt uiteenlopende visies van o.a. juristen, fiscalisten, notarissen en vermogensbeheerders aaneen en initieert het proces om tot een antwoord op het vraagstuk te komen. Vervolgens implementeert en controleert ze de voortgang. Bovendien heeft ze de continue drive om te blijven groeien. “Dankzij mijn honger naar kennis en mijn nieuwsgierige aard blijf ik gestimuleerd om mezelf alsmaar te ontwikkelen. Nieuwe ontmoetingen en ervaringen leveren verrassende inzichten op, die ik zowel zakelijk als privé inzet.”

We denken nu in oplossingen en dat geeft rust